Om

Vilka är vi bakom podcasten SoulRiwer?

Sarah Miroglio

Jag har jobbat med hund sedan 2011. Jag startade med en dogwalking firma på Kungsholmen, då under namnet Aktiva Tassar Stockholm.

​Jag har alltid älskat hundar och är uppvuxen med ett flertal olika raser och individer. Jag har två egna hundar som numera är äldre damer. Stella är en tervueren och Tindra som är en chihuahua mix. Dom båda trivs med livet på landet.

​Min filosofi bygger på att se individen, jag vill skapa harmoni och förstå hunden och dess beteenden.

​Våra hundar har ett stort inre känsloliv som jag genom tillit vill få tillgång till.Våra hundar kommunicerar med oss hela tiden, jag lyssnar mer än gärna.

​Meditation, yoga och spiritualitet är en stor del av vem jag är och min vardag. Jag är utbildad Dogalärare, Reiki healer, Yogalärare och pluggar till holistisk återhämtningsterapeut. Jag är övertygad om att det vi sänder ut får vi tillbaka.

​Jag har fler utbildningar, kurser med egna hundar och föreläsningar i min ryggsäck. Men den största lärdomen får jag dagligen av hundarna genom att umgås, studera och kommunicera med dom.

www.dogaandsoul.com

Jimmie Olsson

Musiken har alltid berört mig på väldigt djupa plan. Det är något speciellt med tonerna från musiken som är fängslande. De små subtila ljuden som knappt uppfattas av öronen, men kroppen uppfattar dem.

2017 började jag en resa inom personlig utveckling och har fortsatt sedan dess. Det gav mig insikter om mig själv och mitt egna djup. I detta djup väcktes återigen mitt intresse för att spela piano som hade avtagit vid tonåren.

Sommaren 2021 kom jag till insikt om att jag kunde kanalisera andra personers energier och omvandla dem till konststycken via mitt piano.

www.jriwers.com